garage
 
 

 

Onze leden geven innoverende antwoorden op de veranderende noden van de arbeidsmarkt. In deze rubriek maakt u kennis met nieuwe projecten en methodieken van onze leden.  

Leden die een project of methodiek in de kijker willen zetten, kunnen ons contacteren via info@sln.be (onderwerp ‘in de kijker’) of tel. 09/220 84 31.

 

In de kijker - EVC: werk mee aan een onderzoek naar de erkenning van vrijwilligerscompetenties door werkgevers

EUCIS-LLL (European Civil Society Platform on Lifelong Learning ) onderzoekt de erkenning van vrijwilligerscompetenties door werkgevers. EUCIS-LLL is partner in het project “GR-EAT” dat als doel heeft jonge vrijwilligers te ondersteunen bij de erkenning van hun vrijwilligerservaring door werkgevers. Daarom onderzoekt EUCIS-LLL de noden en verwachtingen van werkgevers uit de publieke, private en non-profit-sector met betrekking tot de erkenning van non-formeel en informeel leren in jeugdorganisaties. Doel van het project is om richtlijnen te ontwikkelen voor jeugdorganisaties en beleidsaanbevelingen te doen om de erkenning van vrijwilligerswerk te versterken.

EUCIS-LLL vraagt daarom aan werkgevers om de volgende vragenlijst in te vullen of de vragenlijst door te sturen naar andere werkgevers. Het invullen van de bevraging duurt ongeveer 10 minuten en kan tot 30 april.

 

 

>>Archief 'in de kijker'

Vlaams Steunpunt Lokale Netwerken
Reigerstraat 10 - 9000 Gent
Tel. 09 220 84 31 - Fax. 09 220 81 73
e-mail: info@sln.be - website: www.sln.be